Hautaustoimistot ja hautajaiset


 

 
Yleistä tietoa hautajaisista ja hautaustoimistoista:
Hautaustoimistot ja hautauspalvelut: John Everett Millais - Vale of Rest Uskonnollisessa hautauspalvelussa, joka toteutetaan haudan, haudan, mausoleumin tai kremoinnin puolella, kuolleen ruumis haudataan tai poltetaan päätteeksi. Joskus hautauspalvelu seuraa välittömästi hautajaisia, jolloin hautajaiset kulkevat muistomerkin sivustosta hautauspaikkaan. Joissakin muissa tapauksissa hautaustoimisto järjestää hautajaiset, jolloin kulkue voi matkustaa hautausmaan toimistosta hautauspaikkaan. Muina aikoina hautauspalvelu tapahtuu myöhemmin, kun viimeinen lepoaika on valmis, jos kuolema tapahtuu talven keskellä. Jos armeija palvelee asevoimien haaraa, sotilaallisia rituaaleja myönnetään usein hautauspalveluun. Monissa uskonnollisissa perinneissä kantajat, yleensä miehet, jotka ovat sukulaisia tai jälkeläisten ystäviä, kuljettavat arkun kappelista (tai kirkosta) haudalle ja osallistuvat myös haudan täyttöön. Kantajat istuvat usein erityisessä varatussa osassa muistopalvelun aikana. Useimmat uskonnot odottavat arkkujen säilyttämistä suljettuina hautausseremonian aikana. Itäisten ortodoksisten hautajaisten arkut avautuvat uudelleen juuri ennen hautaamista, jotta sukulaisett voivat katsella viimeistä kertaa kuolleen ja antaa lopulliset jäähyväiset. Suomessa tätä tehdään joskus, mutta ei aina.
Kreikan hautajaiset ovat poikkeus, sillä arkku on avoin koko menettelyn ajan, ellei kehon tila salli sen. Keskiaikainen esitys kuninkaallisesta hautauspalvelusta. Omaiset voivat varmistaa, että kaikki korut, mukaan lukien rannekello, jotka näkyivät valossa, ovat arkussa ennen kuin se haudataan tai haudataan. Perinne vaatii, että kaikki menee maahan; Tämä ei kuitenkaan päde juutalaisiin palveluihin. Juutalainen perinne määrää, että mitään arvokasta ei haudata vainajan kanssa. Kremmation tapauksessa tällaiset tavarat poistetaan yleensä ennen kuin laitos menee uuniin. Sydämentahdistimet poistetaan ennen polttamista - jos ne jätetään, ne voivat räjähtää. Joissain maissa järjestetään myös avoimia hautajaisia, lisätietoa www.asq-0704.org/page16.php.
Muissa maissa: Suurin osa italialaisista on roomalaiskatolisia ja seuraa katolilaisia hautajaisperinteitä. Historiallisesti murhat kulkivat hautausretkellä hautausmaahan; tänään käytetään ajoneuvoja. Puolassa kaupunkialueilla on yleensä kaksi tai vain yksi "pysäkki". Ruumiskuoren nostama ruumis voi viedä kirkkoon tai hautausmaakappeliin. Siellä on hautausmaata tai palvelua hautausmaan kappelissa. Massaa tai palvelua seurataan arkussa (yleensä jalka). kuolla Raakaan. Kun Gravesite on, pappi aloittaa hautausmahdolli- suuden palvelun ja Casket lasketaan. Massa tai palvelu tapahtuu yleensä hautausmaalla. Joissakin perinteisissä ruraleissa The wake (czuwanie) tapahtuu kuolleen perheen tai heidän sukulaistensa talossa. Keho on valtiossa 3 päivää talossa. Hautajaiset tavallisesti kolmannella päivällä. Perhe, naapurit ja ystävät kokoontuvat ja rukoilevat päivän ja yön aikana niissä kolmessa päivässä ja yönä. Hautajaisissa (ceremonia pogrzebowa, pogrzeb) on yleensä kolme pysähtymystä, mutta ruumis (czuwanie) jalka) tai ajaa omia autojaan kirkkoon tai hautausmaakappeli massa ja toinen kulkue jalka on Gravesite. Hautajaisten jälkeen perheet kokoontuvat hautajaisten jälkeen (stypa). Se voi olla perheen kotona tai toimistossa. Puolassa kremointi on vähemmän suosittua, koska Puolassa oleva katolinen kirkko ei salli sitä. Kremointi on suosittu puoluepoliittisten ja protestanttien keskuudessa Puolassa. Venäjällä: venäläiset perinteet ja taikauset Skotlannissa Vanha hautajaisritiitti Skotlannin ylämailta on haudata kuolleelta puinen levy, joka lepää rintaansa. Levylle sijoitettiin pieni määrä maata ja suolaa edustaa kuolleen tulevaisuutta. Maa vihjasi, että ruumis hajoaa ja tulee maapallon kanssa, kun taas suola edustaa sielua, joka ei hajota. Tämä ritaria kutsuttiin "maan päälle ruumiiksi". Tätä käytäntöä toteutettiin myös Irlannissa sekä osissa Englannia etenkin Leicestershiressä, vaikka Englannissa suolan tarkoituksena oli estää ilmaa irtoamasta ruumiista.
 

 

 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Marikas Coffee House | marikascoffeehou@marikascoffeehouse.com